Vækst

E-mail marketing

En god salgskanal er vigtigt for din virksomhed i vækst fasen.
Med disse værktøjer får du et godt værktøj til at starte din e-mail marketing kanal op på den måde komme ud til dine kunder med dine produkter eller ydelser.

MailChimp

Udvid din salgscirkel med E-mail marketing i form af kampagner, landing pages og sociale reklamer. Opdag hvordan Mailchimp’s brugervenlige marketing værktøjer kan hjælper dig og din virksomhed med at fremstå som en top-professionel.

MailJet

Mailjet er et brugervenligt alt i én e-mail marketing platform. Med Mailjet’s e-mail marketing løsning har det aldrig været nemmere at få din e-mails ind i dine kunderes inbox. Mailjet er europa’s ledende e-mail løsning, med over 100.000 kunder i 150 lande.

Active-Campaign

ActiveCampaign er en alt i en salgskanal med e-mail marketing, marketing automation og CRM-værktøj til mindre virksomheder. Spar tid, mens ActiveCampaign assisterer med at udvikle din virksomed.

Custormer Relationship Mangement (CRM)

Crm software samler alle kundeinformationer fra dine kunder i virksomheden, så du kan danne ét samlet billede af hver enkelt kunde i realtid. Dette giver dig mulighed for at få flere loyale kunder.  

Salesforce

Salesforce er verdensførrende inde for crm systemer, og det er der en grund til, fx opnår den gennemsnitlige kunde hos dem en 37% større omsætning.

Agile crm

Agile crm giver dig et nemt og hurtigt overblik, deres service er specielt godt egnet til mindre virksomheder, men kan også sagtens skaleres op til større virksomheder.

ZOHO

Hos zoho får du en 15 dages GRATIS prøve periode, hvor du kan teste om det er noget for dig, det er over 150.000 andre virksomheder i 180 lande som også benytter deres system.

Online markedsføring

Igennem online markedsføring har du mulighed for at vise verden din virksomhed frem, så det bliver slået fast hvad det er  du laver og hvad du kan hjælpe dine kunder med.

Geniewords

kæmpe nyhed til små virksomheder. Professionel online markedsføring til en overkommelig pris. Få 600 kr. i tilskud til annoncering. Tilbuddet gælder kun ved online oprettelse.

Morningtrain

Som online marketing bureau arbejder morningtrain med kanalerne: Google Ads, SEO, Facebook-annoncering, Linkedin-annoncering m.m.

Cph digital

Cph digital fokuser på Inbound Marketing som er markedsføring, der tiltrækker kunder ved at skabe værdifuldt og relevant indhold, der er skræddersyet til dem. Inbound Marketing skaber købsmodne leads gennem automatiserede og målrettede budskaber.

Bogføring

Det er altid vigtigt og en af grundstenene i en hver virksomheds drift, at have styr på bogføringen.
Ydermere er det lovpligtigt at føre løbende bogføring.
Bogføringer er desuden et godt redskab til at kunne følge med i virksomhendens udvikling og se effekten af nye tiltag mv.

E-conomic

Brug mindre tid på regnskab og mere tid på din forretning. Med e-conomic får du et stort udvalg af udvidelser og funktioner, så du kan samle administrationen af din virksomhed ét sted og automatisere dit daglige rutinearbejde.

Dinero

Dinero er til dig, der hellere vil bruge tid på din virksomheds kerneprodukt end på at lave regnskab. Med Dinero kan du sende alle de fakturaer, du vil, bogføre moms med ét klik og meget andet.

Billy

Et gratis og online regnskabsprogram til små og mellemstore virksomheder. Få moms, bogføring og fakturering. Få desuden gratis support hele ugen i Billy regnskabsprogram på både chat, mail og telefon.

Website builder

Det er i dag super vigtigt at have en hjemmeside.
Det gælder uanset om du sælger dine produkter og/eller ydelser på en webshop eller om en hjemmeside blot er din virksomheds online aftryk, hvoraf du kan være synlig for dine kunder.
Grafinno har samlet et udvalg af gode tjenester, du kan anvende til at sætte din virksomheds online aftryk.

WordPress

WordPress giver dig alt du skal bruge for at lave din hjemmeside og/eller webshop. Hosting, dit eget domæne, verdensklasse supportteam og meget mere. Vælg mellem 100-vis af forskellige temaer og få din hjemmeside til at passe til dit projekt.

Shopify

Hos Shopify får du alt du skal bruge for at bygge din webshop. Hos Shopify får du alt du skal bruge til opsætning af din webshop og dine salgskanaler. Med Shiopify kan du ligeledes anvende nogle af deres mange features til at markedsføre og brande dine produkter.

Wix

Alt er muligt med den rigtige hjemmesidebygger. Hvad enten du er ved at oprette en hjemmeside for første gang, eller du har gjort det mange gange, så har vi det, du skal bruge. For at starte, har du to valgmuligheder. Få en gratis hjemmeside designet til dig med Wix Artificial Design Intelligence eller få total design-frihed med Wix’ editor.

Search Engine Optimization (SEO)

SEO er vigtigt for en, hver virksomhed med en online platform enten i form af webshop eller blot en hjemmeside.
SEO gør at du kan blive set på Google og andre søgemaskiner og forhindre at din virksomhed bliver usynlig på nettet.

SEMrush

SEMrush er anerkendt som et af de bedste SEO værktøjer, man overhovedet kan finde. Udover at være et rigtig godt SEO-værktøj, et det også et værktøj, der giver mulighed for udvide hele din marketingskanal step-by-step, hvoraf SEO kan være det første skridt.

Morningscore

Et værktøj der giver dig mulighed for at lave online styring af din SEO. Morningscore fortæller dig præcis, hvor din SEO giver udbytte og hvor den ikke gør, ved bl.a. at sammenligne og analysere på baggrund af dine nærmeste konkurrenter.

Bonzer

Seriøst SEO bureau i Danmark, der vælges af ambitiøse virksomheder, når de gerne vil skalére deres forretning med SEO på den bedst mulige måde. Bonzer drives med en pragmatisk tilgang til kundehåndtering og projektstyring og assisterer dig med din virksomheds SEO.