Start

Stiftelse af virksomhed

Disse virksomheder hjælper dig med alle de juridisk lovkrav i forbindelse med oprettelse af din virksomhed. F.eks. Registrering og oprettelse af CVR-nummer, ejerbog, vedtægter, stiftelsesdokument mv.

Legal Desk

Deres automatiske formularer er udarbejdet af advokater og sætter dig i stand til nemt og billigt at lave dine egne juridiske dokumenter.

Billigselskab

Online stiftelse af selskaber Billigselskab.dk er det nemmeste, hurtigste og billigste sted at stifte et nyt selskab online.

Ditselskab

“Dedikation, engagement, flid & høj kvalitet. Det er hjørnestenen i vores advokatbistand til dig.

Domænenavn og webhosting

Her er samlet et udvalg af virksomheder, der hjælper dig med at oprette et domænenavn og hoste din hjemmeside/webshop i forbindelse med opstart af din virksomhed.

GoDaddy

Hos GoDaddy er kun den bedste teknologi kun lige så god som de mennesker, der står bag.

One.com

Danmarks absolut mest populære webhotel. One.com tilbyder brugervenlig hostingpakke til din personlige hjemmeside eller din komplekse forretningsidé.

Unoeuro

Domæne og webhotel. Lynhurtig hjemmeside og e-mail, med sikkerheden i top - til en pris hvor alle kan være med.

Logo

En række af tjenester, der kan hjælpe dig med design af et logo til din virksomhed.

Canva

Logo design behøves ikke at være skræmmende. Canvas logo maker, giver dig alle ingredienserne til at skabe et godt logo hurtigt og gratis. Lær hvordan du nemt designer et logo online.​

Logaster

Design af dit logo og brand har aldrig været nemmere med Logaster. Få hjælp til logo design og få nemt dit logo implementeret på andre produkter.

Designhill

Vælg mellem 1000-vis af grafiske logo designs lavet af verdens bedste top designtalenter. Find de designs der passer bedst til din virksomheds behov og budget.​